Joure

Welkom bij de Heilige Mattheüs kerk in Joure

Wij zijn een actieve geloofsgemeenschap in de gemeente “de Fryske Marren” Hoe actief, kunt u lezen op deze site en in ons parochieblad. Deze site geeft precies weer, welke activiteiten plaatsvinden en wie u eventueel kunt benaderen voor verdere informatie. Wij hopen dat de website een duidelijke wegwijzer is voor parochianen, nieuwkomers en een ieder die is geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze geloofsgemeenschap. Veel handen maken licht werk. Indien u graag ook uw steentje bij wil dragen aan onze kerkgemeenschap, kunt u zich altijd bij ons melden. U bent van harte welkom!
 

e99dcc4da51f76882a76c39547a0b023

 

Vanaf 1 januari 2015 zijn de zeven samenwerkende parochies in Zuidwest Friesland opgehouden te bestaan en gaan we gezamenlijk verder in één nieuwe parochie met de naam “Heilige Christoffelparochie”. Voortaan is Christoffel de patroonheilige van onze parochie

Het pastorale team voor zeven geloofsgemeenschappen van de Heilige Christoffelparochie”. (naast ook Joure, St. Nicolaasga, Sloten, Lemmer,  Woudsend, Balk en Bakhuizen), bestaat uit de pastoraalwerkster  Mevr. A. Schothorst-Vos en de priesters Pascal Huiting en Henk Nota.

 

 

pastor A. Schothorst-vos is eerst-aanspreekbare pastor voor Joure.


Mattheüshûs, Midstraat 110, 8501 AV Joure

Telefoon:     0513-419566 / 06-19519135
E-mail:         pastorschothorst@dechristoffel.nl