Joure

Welkom bij de Heilige Mattheus kerk in Joure

Wij zijn een actieve geloofsgemeenschap in de gemeente “de Fryske Marren” Hoe actief, kunt u lezen op deze site en in ons parochieblad. Deze site geeft precies weer, welke activiteiten plaatsvinden en wie u eventueel kunt benaderen voor verdere informatie. Wij hopen dat de website een duidelijke wegwijzer is voor parochianen, nieuwkomers en een ieder die is geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze geloofsgemeenschap. Veel handen maken licht werk. Indien u graag ook uw steentje bij wil dragen aan onze kerkgemeenschap, kunt u zich altijd bij ons melden.
U bent van harte welkom!

e99dcc4da51f76882a76c39547a0b023

Vanaf 1 januari 2015 zijn de zeven samenwerkende parochies in Zuidwest Friesland opgehouden te bestaan en gaan we gezamenlijk verder in één nieuwe parochie met de naam “Heilige Christoffelparochie”. Voortaan is Christoffel de patroonheilige van onze parochie

Het pastoraal team werkt voor de zeven geloofsgemeenschappen van de Heilige Christoffel-parochie Hiertoe behoren de volgende locaties: Joure, Sint Nicolaasga, Sloten, Lemmer,  Woudsend, Balk, Bakhuizen en Warns.

 Aanmelden voor de MijnRKK app

Via dit formulier kunt u uw belangestelling tonen voor het gebruik van de MijnRKK app van de H. Christoffel Parochie. Dit formulier wordt na afronding naar het algemeen secretariaat gestuurd zodat u wordt toegevoegd aan het ledenbestend van de app.

Via deze link kunt u uzelf aanmelden!A. Schothorst – Vos, pastoraal werker

schothorst_2

 

Eerst-aanspreekbare pastor voor Joure en Woudsend.

Mattheushûs, Midstraat 110, 8501 AV Joure

– Niet op vrijdag,

Tel.nr.: 0513-419566 / 06 – 19519135

Email: pastorannieschothorst@gmail.com