Lemmer

Welkom bij de Heilige Willibrordus kerk uit Lemmer.

Wij zijn een actieve geloofsgemeenschap in de gemeente “de Fryske Marren” Hoe actief, kunt u lezen op deze site en in ons parochieblad. Deze site geeft precies weer, welke activiteiten plaatsvinden en wie u eventueel kunt benaderen voor verdere informatie. Wij hopen dat de website een duidelijke wegwijzer is voor parochianen, nieuwkomers en een ieder die is geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze parochie. Veel handen maken licht werk. Indien u graag ook uw steentje bij wil dragen aan onze kerkgemeenschap, kunt u zich altijd bij foto (3)ons melden. U bent van harte welkom!

Vanaf 1 januari 2015 zijn de zeven samenwerkende parochies in Zuidwest Friesland opgehouden te bestaan en gaan we gezamenlijk verder in één nieuwe parochie met de naam “Heilige Christoffelparochie”. Voortaan is Christoffel de patroonheilige van onze parochie.

Het pastorale team voor zeven geloofsgemeenschappen van de Heilige Christoffelparochie”. (naast Lemmer ook Joure, St. Nicolaasga, Sloten, Woudsend, Balk en Bakhuizen), bestaat uit de pastoraal werker mevrouw A. Schothorst-Vos, parochie-vicaris R. Hoogma en parochie-vicaris J. de Zwart