Vieringen & Parochieblad

knop 1knop 2  knop 3

 

 

 

Overzicht kerkdiensten rk en pkn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een overzicht van de kerkdiensten klik op de afbeelding “Kerkdiensten in Woudsend“.

 

 

 

Nieuwe mededeling:

Met ingang van 5 juni 2021 mogen er door de versoepelingen 50 mensen in onze kerk. In onze wekelijkse vieringen betekent dit dat er nog (genoeg) ruimte over is. U wordt dan ook van harte uitgenodigd bij de zondagsviering aanwezig te zijn. We vragen iedereen om 1,5 meter afstand te houden. In onze locatie Woudsend hoeft u zich niet aan te melden, omdat we doorgaans niet boven de 50 aanwezigen uitkomen. Voor de oecumenische viering van 13 juni dient u zich wel vooraf op te geven. Lees meer.

Mededeling oktober 2020:

Vanaf 18 oktober 2020 mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn in de kerk (koster, lector, misdienaars, dirigent/organist en koorzangers niet meegerekend). We vragen iedereen om 1,5 meter afstand te houden. In onze locatie Woudsend hoeft u zich niet aan te melden, omdat we doorgaans niet boven de 30 aanwezigen uitkomen. Voor de kerstvieringen in Woudsend dient u zich wel vooraf op te geven. Lees meer.

Mededeling juli 2020

Vanaf 1 juli 2020 zijn er op zondagochtend (of zaterdagavond) weer vieringen in de Sint Michaëlkerk van Woudsend, rekening houdend met de richtlijnen. In de kerk zal worden aangegeven waar u mag zitten, zodat we de anderhalve meter in acht kunnen houden. Zingen mogen we helaas nog even niet, wel mogen we communie uitreiken.

Parochieblad “De Christoffel”

Voor het actuele parochieblad van de Heilige Christoffelparochie klikt u hier.
Op de pagina archief vindt u de voorgaande uitgaven.

Wilt u ook elke maand het parochieblad ontvangen?
Stuur dan een mail naar locatiewoudsend@dechristoffel.nl
met de vermelding dat u graag het parochieblad wilt ontvangen.